Vijesti

Vijesti / Izvoz elektronskih štampanih ploča (PCB) za EU

Izvoz elektronskih štampanih ploča (PCB) za EU

Objavljeno: 20.01.2020 19:51Nakon više od četiri godine ulaganja u opremu, tehnologiju i znanje uposlenika, Tring d.o.o. je počeo sa isporukom elektronskih štampanih ploča (PCB) za kupce u EU. Značajan je ovo korak, kako za našu kompaniju, tako i za BIH.
Tržište EU je jedno od najzahtjevnijih kada su u pitanju zahtjevi kvalitete i rokova isporuke. Na ovom tržištu su prisutni svi relevantni svjetski proizvođači štampanih ploča uključujući i one iz dalekog istoka (Kina, Taiwan, Japan). U ovakvoj globalnoj konkurenciji i usprkos svim otežavajućim okolnostima (dobavljivost repromaterijala; komplikovane, i često neregulirane, administrativne procedure uvoza i izvoza;), uspjeli smo se nametnuti kvalitetom te smo prepoznati kao pouzdan i siguran partner.
U daljem periodu ćemo nastaviti sa investicijama u tehnologiju i prenos znanja kako bismo ispunili dodatne zahtjeve naših kupaca a što direktno utiče na mogućnost otvaranja novih radnih mjesta.
Pred našim kolektivom su novi izazovi. Tim u kome je trenutno 18 inženjera, ukupno 22 visokoobrazovanih kadrova i 15 ostalih profesionalaca, nema dilema da će ih uspješno prebroditi.

Podijelite na:

Copyright © 2002 - 2020 TRING d.o.o. Sva prava pridržana.